Menu Premium

PUBG Mobile is meer dan 1 miljard keer gedownload

JeffreyHage 25/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mobiele versie van Battle Royale game PUBG is meer dan een whopping één miljard keer gedownload. Dat meldden de ontwikkelaars eerder deze week online op Twitter. Mobiele games zitten – mede dankzij de pandemie – sowieso behoorlijk in de lift. Zo berichtten we gisteren al over Geshin Impact dat een omzet van 1 miljard dollar draaiden in een halfjaar. Maar hoe zit het met PUBG?

PUBG blijft constant in beweging

Net als Geshin Impact blijft PUBG constant in beweging. De game krijgt steeds nieuwe updates en staat echt op zichzelf van de originele base game. Het is verder nog niet duidelijk wat er met de game gaat gebeuren als PUBG New State uitkomt (welke ook mobile is), maar het is in ieder geval wel duidelijk dat New State zich in de toekomst (2051) gaat af spelen. Het kan dus ook gaan gebeuren dat er twee mobile games van PUBG gaan zijn in de toekomst. Maar vooralsnog blijft dat nog gissen. In de nieuwe game kun je in ieder geval gebruik maken van aanpasbare wapens, drones, een combat rol vaardigheid, ramen die kapot kunnen, objecten waar je interactie mee kunt hebben, futuristische ballistic shields, en nieuwe omgevingen om te ontdekken waaronder een verlaten winkelcentrum.

De basegame zelf blijft ook bezig

De basegame die je op de console en PC kan spelen, blijft ook continu vernieuwen. Vorig jaar oktober kwam er nog een patch uit waarmee Season 9 officieel van start ging. Wanneer er een nieuw seizoen uit gaat komen voor deze basegame is nog onduidelijk. Voorlopig lijken de makers vooral in te zetten op mobile. En geef de ontwikkelaars eens ongelijk, daar is overduidelijk veel meer te verdienen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch