Menu Premium
Loading...

Psyonix viert de release van Rocket League: Collector’s Edition in deze trailer

Duncan Israel 05/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij die ene procent die nog niet aan de Rocket League zit? Sla dan nu je slag! Psynoix viert de release van Rocket League: Collector’s Edition in deze trailer. Wij vieren dit met ze mee!

Over twee dagen mag Psyonix een kaarsje op een grote slagroomtaart uitblazen, want dan bestaat Rocket League namelijk precies een jaar! Dit feest wordt nu al gevierd door de ontwikkelaar, want ze komen vandaag al op de proppen met een heuse Collector’s Edition. Mocht je het afgelopen jaar onder een rotsblok hebben geleefd en totaal gemist hebben wat Rocket League precies is, kijk dan vooral de trailer eventjes en laat je meeslepen in de wereld van het auto-voetbal!

In deze Collector’s Edition zit alle Rocket League-content en meer! Alle auto’s zitten erin, alle DLC-pakketten zijn speelbaar en de retail-versie beschikt over maar liefst vier nieuwe auto’s. De Esper en de Masmune zijn geheel nieuwe auto’s en de Aftershock en Marauder kenden we natuurlijk al van een eerdere game van Psyonix, genaamd Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Die twee auto’s hebben een likje verf gehad, waar je zelf door middel van duizenden unieke likjes verf jouw eigen Supersonic Battle-Car kan gebruiken in Rocket League.

Dus als jij die eenzame ziel bent, die Rocket League nog niet heeft uitgeprobeerd, of als jij de volledige game nu wel wilt spelen. Rocket League: Collector’s Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch