Menu Premium

Psychonauts komt dit voorjaar naar PlayStation 4

Joep Omes 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag heb je al kunnen lezen wat Tim Schafer, head honcho van Double Fine en het brein achter Psychonauts, van plan is met het verhaal in Psychonauts 2. Bovendien weten we nu dat de game gepland staat voor de herfst van 2018. Waarschijnlijk weten ze bij Double Fine dat de fans echt niet zo lang kunnen wachten, want ze brengen de originele Psychonauts dit voorjaar naar de PlayStation 4!

Psychonauts, de eerste game die Tim Schafer heeft geregisseerd, dateert uit 2005  en draait om de jonge acrobaat Raz, die wegloopt bij het circus om de geheimen rondom zijn krachten te begrijpen. In de game gebruik je je ‘psychic powers’ om in de hoofden van verschillende figuren problemen op te lossen, waarna ze jou kunnen helpen om verder te komen in de game. Bovendien gebruik je je krachten om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

Psychonauts kwam eerder al uit op Steam, maar was een stuk makkelijker dan de originele game. De remake op de PlayStation 4 zal naar alle waarschijnlijkheid een betere resolutie krijgen en grafisch worden opgepoetst, maar belooft ook een stuk moeilijker zijn als je de Steam-versie gewend bent.

Het is een goede tijd voor Psychonauts fans; het tweede deel is volop in de maak, de originele game komt naar de PlayStation 4 en we krijgen er ook een Virtual Reality game bij: Psychonauts in the Rhombus of Ruin. Spring jij straks ook weer rond door andermans gedachten met Raz?

Psychonauts komt dit voorjaar naar PlayStation 4

Psychonauts komt dit voorjaar naar PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch