Menu Premium

PS5 Balenciaga t-shirt kost met prijs van 675 dollar meer dan console zelf

JeffreyHage 03/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony en PlayStation proberen hun console zoveel mogelijk te promoten. En dat doen ze uiteraard niet alleen met reclames en trailers. Het bedrijf gaat ook collabs aan met mode merken om de console zo nog meer in de spotlights te zetten en er écht een item van te maken. Zo presenteerde Nike eerder al de PS5 sneakers (die inmiddels uitverkocht zijn). Daar komt nu een samenwerking met het Parijs’ modehuis Balenciaga bij. De prijzen die echter voor het T-shirt en de hoodie gevraagd worden zijn absoluut pittig te noemen. Dus: om hoeveel knaken gaat het eigenlijk?

Luxueuze kleding komt tegen een prijs

Iedereen die met wat fashion doet weet dit: luxueuze kleding (en zeker dure materialen) komen vaak tegen een prijs. Maar laten we eerlijk zijn: een t-shirt á 675 dollar en een hoodie á 875 dollar is een beetje apart. Maar dan heb je wel iets exclusiefs om mee te shinen. Het appeal van Balenciaga moet er voor zorgen dat mensen nog meer interesse krijgen in een PS5. Want premium. Maar wij weten ook wel dat je dat alleen doet door een flinke prijs te vragen en een beperkte oplage te maken. Apart ook dat de prijs van de kleding duurder is dan de console zelf. En om nu te zeggen dat je het geld er aan afziet?

Balenciaga PS5 merch: een kwestie van smaak

Kleding is en blijft uiteraard een kwestie van smaak. En misschien heb je, nu je het t-shirt in de header ziet ,wel zoiets van: ‘Wow, dit wil ik echt hebben’. Dit is het mooiste shirt ooit gemaakt. Dan zeggen we natuurlijk: koop het gerust. het Is jouw geld. Daar gaan we niet over. Maar voor dat geld kun je ook lekker op vakantie. Of 10 PS5 games kopen. Of 100 biertjes. Heb je toch veel meer plezier van…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch