Menu Premium
Loading...

PS4 System Update v2.0 General Overview Video

Angelique Grift 27/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 System Update 2.0, ook wel bekend als Masamune, komt morgen uit. Masamune omvat onder andere verbeteringen voor Share Play en het vinden van andere spelers en games in de libary. Daarnaast kun je nu gemakkelijker je PlayStation 4 personaliseren. Bekijk hier in vogelvlucht welk verschil deze update maakt in de PS4 System Update v2.0 General Overview Video.

Een aantal onderdelen van de PS4 zijn gemakkelijker in gebruik geworden. Zo is het afspelen van muziek een eitje. Je bewaart muziek op je USB-stick, plugt hem in je PlayStation 4 en direct speelt je console jouw nummers op de achtergrond af. Je kunt de liedjes alleen niet kopiëren naar je PlayStation 4. Zodra je de USB uit je console haalt, stopt USB Music Player met het afspelen van je nummers. Ook kun je de achtergrond veranderen wanneer je klaar bent je standaard achtergrondje. Je kun nu zelf de kleur veranderen of vanuit de PlayStation Store achtergronden downloaden. Met Share Play kun je nu vrienden uitnodigen om online te gamen. Zelfs wanneer je vriend de game niet in zijn bezit heeft.

Verbeteringen zijn vooral doorgevoerd in Live Broadcasting, Content Area en Library. Het is nu gemakkelijker in Live Broadcasting filmpjes te vinden. Je kunt nu filmpjes vinden door te zoeken naar video’s van spelers of games. Ook kun je opgeslagen video’s terugkijken of een persoonlijk bericht aan je opname toevoegen wanneer je zelf een video aan het maken bent. Tenslotte is het in de Content Area en Library ook makkelijker zoeken door het verbeterde filter in de zoekfunctie.

Eerder kon je alleen via Facebook je zelfgemaakt video’s delen. Nu is het ook mogelijk om je game-capriolen op Youtube te delen, maar voordat je dat kunt doen, moet je wel de Youtube-app downloaden in de PlayStation store.

PS TV en de app van PlayStation verwachten morgen een update. Voor PlayStation TV betekent dat onder andere Remote Play voor vier spelers. Via de PlayStation app is het dan mogelijk om streams te bekijken vanaf je PS4, PlayStation Vita en PlayStation TV. Er is nog veel meer mogelijk, maar alles lijkt nu in ieder geval makkelijker en sneller gedeeld te kunnen worden met deze update.
PS4 System Update v2.0 General Overview Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch