Menu Premium
Loading...

PS Vita Xmas Trailer

Karim Shehata 10/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor gamers staan deze kerstdagen in het teken van next-gen gaming. De Xbox One mag dan nog niet zijn verschenen in Nederland, maar de hype rondom de PlayStation 4 is nog altijd niet gaan liggen in ons kleine landje. Laatstgenoemde console is namelijk praktisch overal uitverkocht, wat natuurlijk zorgt voor enige teleurstelling bij de gamers die nog geen PlayStation 4 wisten te bemachtigen. Sony laat nu echter zien dat er op de PS Vita deze feestdagen ook zeker wat plezier te beleven valt, door middel van de PS Vita Xmas Trailer.

In de PS Vita Xmas Trailer zien we namelijk wat games voorbijkomen, waaronder Invizimals en Tearaway. Eerstgenoemde game lijkt zich vooral te richten op kinderen, terwijl Tearaway ook voor de oudere doelgroep bestemd lijkt te zijn. De game van Media Molecule, die vooral bekend staan vanwege de LittleBigPlanet-franchise, ziet er overigens wel erg kinderlijk uit. Dit mag de pret voor de wat oudere gamer echter niet drukken, want de game die eind vorige maand verscheen, is nog weleens best pittig.

Sony probeert met de PS Vita Xmas Trailer natuurlijk te laten zien dat de handheld van het Japanse bedrijf ook nog de moeite waard is om te checken. Naast de games in deze trailer, die wat meer op kinderen gericht lijkt te zijn, hebben we dit jaar natuurlijk ook kennis gemaakt met onder andere Killzone Mercenary. Daarnaast werd in augustus op de Gamescom 2013 ook nog aangekondigd dat de Borderlands-franchise de weg richting de PS Vita gaat bewandelen. Ben jij echter meer van van de vrolijke titels zoals LEGO Marvel Super Heroes, Invizimals of Tearaway, dan kun je jouw ei goed kwijt op de PlayStation Vita tijdens de aankomende feestdagen. Het bewijs daarvan wordt onder andere geleverd in de PS Vita Xmas Trailer.

PS Vita Xmas Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch