Menu Premium
Loading...

PS Vita is the perfect partner for PS4 Trailer

Gamekings Redactie 29/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week gingen eerder de geruchten dat er een PlayStation 4 en PS Vita-bundel zou komen, wat later werd bevestigd door Sony. Het lijkt erop dat er nog vaker met die kaart gespeeld gaat worden, want in de PS Vita is the perfect partner for PS4 Trailer laat Sony even duidelijk blijken dat de PlayStation 4 en PS Vita goede vriendjes zijn.

Er kan niet vaak genoeg gezegd worden dat we sinds vandaag next-gen kunnen gamen in Nederland. De Xbox One van Microsoft laat nog even op zich wachten, maar de PlayStation 4 ligt officieel in de winkels. Natuurlijk konden we er op evenementen als Firstlook Event al even mee spelen, maar dat is heel anders dan thuis aan de slag met je favoriete titels. Daarnaast is het gelijk het moment dat Sony wil laten zien dat zij vinden dat een PS Vita ook in ieders bezit moet zijn.

Dit doen ze door middel van benadrukken dat de PS Vita gebruikt kan worden voor onder andere de Remote Play-functie, waardoor PlayStation 4-games gespeeld kunnen worden op de handheld. Bepaalde games komen ook op allebei de apparaten uit, waardoor het avontuur dat in de huiskamer gestart is ook onderweg gespeeld kan worden. Daarnaast is de PS Vita ook handig om bijvoorbeeld PlayStation 4-trofeeën te checken zonder dat je in de buurt ben van de next-gen console.

Zoals eerder genoemd, is de PlayStation 4 vanaf vandaag beschikbaar. De PS Vita ligt natuurlijk ook al lang en breed in de winkels. Benieuwd hoe de twee samen gaan? Check de ‘PS Vita is the perfect partner for PS4 Trailer’!

PS Vita is the perfect partner for PS4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch