Menu Premium

PS Now private beta deze lente beschikbaar in Groot-Brittannië

Karen Koch 17/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wil je de klassiekers van de afgelopen generatie nog eens beleven, maar heb je je PlayStation 3 al de deur uit gedaan? Dan biedt PlayStation Now in potentie een mooie oplossing. Voorlopig kunnen we op het vaste land van Europa echter nog niet met de nieuwe service aan de slag, maar het is wel bekend dat de PlayStation Now private beta deze lente beschikbaar zal zijn in Groot-Brittannië.

PlayStation Now is de nieuwe service van Sony waarmee je oude klassiekers kan streamen naar je nieuwe apparatuur. Of tenminste, de apparatuur die PlayStation Now aankan. Een kleine greep uit de klassiekers die meteen speelbaar zullen zijn, zijn o.a. Uncharted 2: Among Thieves, The Last of Us en God of War: Ascension. Natuurlijk zijn het niet alleen de titels van Sony die speelbaar zullen zijn. Ook games als Just Cause 2 en Far Cry 3: Blood Dragon zijn vanaf het begin te spelen via PlayStation Now.

Hoewel het de bedoeling is dat de PlayStation Now service eventueel ook naar de PS Vita, PlayStation TV en andere apparaten komt, zal deze voor de beta alleen op de PlayStation 4 te krijgen zijn. Of de beta voor Groot-Brittannië ook deze kant op komt, is nog niet zeker. We houden jullie hier zeker van op de hoogte!

Bron: PlayStation – via MCV

PS Now private beta deze lente beschikbaar in Groot-Brittannië

PS Now private beta deze lente beschikbaar in Groot-Brittannië

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch