Menu Premium

[UPDATE] Prototype Biohazard Bundle nu beschikbaar op PS4 en Xbox One

Karim Shehata 14/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels heeft Activision een trailer naar buiten gebracht, waarin we leren dat Prototype Biohazard Bundle later vandaag beschikbaar is op de Xbox One. De PlayStation 4-versie van de game is in Nederland op 22 juli beschikbaar door middel van de PlayStation Store. Vanaf 12 augustus kunnen de games los gekocht worden op zowel PlayStation 4 als Xbox One.

De games zijn niet geremastered, maar zijn wel in Full HD te spelen onder het genot van een betere frame rate, een hogere resolutie textures en betere effecten.

De launch trailer is onder het originele bericht te bekijken!

Origineel bericht:

De eerste Prototype-game verscheen in de lente van 2009. Een maand voordat deze game verscheen, verscheen ook inFamous, waardoor er in de lente en zomer van 2009 een strijd losbarstte tussen de twee beschikbare superhelden-games. Prototype 2 zou uiteindelijk in de lente van 2012 verschijnen, maar het uitblijven van succes zorgde ervoor dat ontwikkelaar Radical Entertainment ‘radicaal’ kleiner moest worden. Dit verleden houdt Activision echter niet tegen om de games nu naar de Xbox One te brengen.

Zonder dat er een officiële aankondiging aan vooraf is gegaan, zijn de games nu beschikbaar op de Xbox One. Beide games zijn uitgebracht onder de naam Prototype Biohazard Bundle. De bundel bevat naast de twee Prototype-games ook alle DLC voor beide delen. De eerste Prototype is 7,38 GB groot, terwijl het tweede deel 10,22 GB van je harde schijf vraagt.

Dat de twee games nu opeens zijn verschenen, is redelijk verrassend te noemen. Onduidelijk is op het moment ook of de games zijn opgepoetst, of dat het hier om originele Xbox 360-versies gaat van beide games. Vorige maand doken de Trophies voor de PlayStation 4-versie op, waardoor het overigens wel waarschijnlijk is dat deze bundel ook heel snel zijn weg zal gaan vinden naar Sony’s console.

Ga jij Prototype en Prototype 2 checken op de Xbox One? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Xbox Games Store – Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch