Menu Premium
Loading...

Project X Zone 2 Announcement Trailer

Franky Mangal 13/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Werelden, dimensies en tijdbarrières zijn doorbroken om de krachten van diverse personages uit de stal van Capcom, Bandai Namco en SEGA te bundelen in Project X Zone 2,welke deze herfst moet gaan verschijnen voor de Nintendo 3DS.

Project X Zone 2 is net als zijn voorganger een strategische RPG die volgestouwd zit met bekende personages uit diverse games. Zo zijn Chris Redfield, Jill Valentine en Leon S. Kennedy uit Resident Evil, Dante en Vergil uit Devil May Cry, en Jin en Kazuya uit Tekken allen van de partij in deze RPG. Ook X en Zero uit Mega Man X, Kage en Akira uit Virtua Fighter en Natsu uit Soul Calibur maken hun opwachting in Project X Zone 2. Daarnaast komen er ook nog karakers uit Strider, Sakura Wars, Shinobi, Tales of Vesperia, .Hack en Yakuza: Dead Souls voorbij in de Project X Zone 2 Announcement Trailer.

Na het succes van de eerste Project X Zone, waarvan meer dan 400.000 exemplaren over de toonbank zijn gegaan, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Project X Zone 2 wordt eind dit jaar verwacht en in de vorm van de Project X Zone 2 Announcement Trailer kun je de eerste beelden van deze game checken!
Project X Zone 2 Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch