Menu Premium

Project Spark krijgt vanaf 5 oktober geen betaalde DLC meer

Karim Shehata 29/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project Spark verscheen een jaar geleden voor Xbox One en Windows 8. In de ‘game’ kunnen spelers games en “andere ervaringen” maken en deze delen met gebruikers, welke deze content dan konden gebruiken om te spelen of daar andere ervaringen van te maken. Vanaf 5 oktober is het volledig aan de spelers om content te maken voor Project Spark, want Microsoft en Team Dakota gaan de game niet meer ondersteunen met DLC.

Dit betekent ook dat de episodische Conker DLC niet meer voortgezet wordt. Daarnaast worden alle assets voor de game volledig gratis. Iedereen die iets voor de game heeft gekocht na 28 juli, krijgt zijn of haar geld terug. “Jammer genoeg kunnen we mensen die voor 28 juli iets hebben gekocht voor Project Spark niet terugbetalen”, aldus Microsoft. Wel geeft de uitgever van Project Spark aan dat ze blij zijn met de investeringen van de community.

Mensen die Project Spark fysiek hebben gekocht, krijgen ook geld terug. De game is vanaf 5 oktober dus voor iedereen dus volledig gratis en toegankelijk. Ben jij hierdoor overgehaald om Project Spark alsnog te checken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Project Spark krijgt vanaf 5 oktober geen betaalde DLC meer

Project Spark krijgt vanaf 5 oktober geen betaalde DLC meer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch