Menu Premium
Loading...

Project Spark Gamescom 2013 Community Montage

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel Microsoft het lange tijd verbood op de Xbox 360, is het bedrijf nu zelf bezig met een free-to-play titel in de vorm van Project Spark. De game is in sommige opzichte zeer te vergelijken met Sony’s LittleBigPlanet, omdat het mogelijk is je eigen games en levels te maken met deze game. Onder het genot van een instrumentale versie van Fall Out Boy’s nieuwe nummer My Songs Know What You Did in the Dark, is hier de Project Spark Gamescom 2013 Community Montage.

Zoals gezegd, is het mogelijk in Project Spark je eigen game te maken. Wanneer je daar niet op kunt wachten, is er nu een mogelijkheid om je aan te melden voor de closed-beta van de game. Voor deze game is niet per se de beschikking over een Xbox One vereist, want de game verschijnt ook op de Xbox 360 en de PC. Voor dat laatste geldt wel dat je de beschikking moet hebben over Microsoft’s nieuwe besturingssysteem voor PC’s: Windows 8.

De meest interessante versie van deze game verschijnt natuurlijk wel op de Xbox One. Xbox Smartglass wordt voor het nieuwe vlaggenschip van Microsoft bijna een soort tweede controller, waardoor het mogelijk is om de levels te bouwen met je tablet of telefoon. De closed-beta van de game begint in oktober. Wanneer de volledige versie of een open beta van deze free-to-play titel verschijnt, is vooralsnog onduidelijk. Wel kun je alvast een idee krijgen van wat je in deze game kunt maken wanneer we er wel mee aan de slag kunnen, door middel van de Project Spark Gamescom 2013 Community Montage.

Project Spark Gamescom 2013 Community Montage

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch