Menu Premium
Loading...

Project CARS The Ultimate Driver Journey Trailer

Karim Shehata 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele minuten geleden gooiden we al een Project CARS trailer online, genaamd de Welcome to Project CARS trailer. Hierin werden we welkom geheten tot het Project CARS-universum en zagen we hoe de game er uit komt te zien wanneer deze in november 2014 komt te verschijnen. Slightly Mad Studios en Bandai Namco vonden het echter nog niet genoeg geweest en geven ons deze avond twee trailers van de racesimulatie-game. De tweede trailer gaat door het leven als de Project CARS The Ultimate Driver Journey Trailer.

In deze trailer zien we eigenlijk meer van hetzelfde, namelijk dikke bakken en mooie omgevingen. Dit gaat in deze trailer onder begeleiding van een melodramatisch muziekje, waardoor de gemiddelde autoliefhebber het waarschijnlijk nog warmer krijgt dan ze het normaal al zouden krijgen van dit soort beelden. In de trailer wordt geclaimd dat het gaat om gameplay footage en we hopen natuurlijk dat het hier ook echt om gaat. Wanneer dit echt gameplay footage is, kan de gemiddelde race-fan zijn of haar geluk waarschijnlijk niet meer op wanneer het november is. Niet alleen vanwege het feit dat Project CARS misschien wel een hele epische racegame wordt, maar ook vanwege het feit dat bijvoorbeeld The Crew ook in die maand komt te verschijnen. Het lijkt een waar race-festijn te gaan worden in november.

Project CARS verschijnt in die maand voor de Xbox One, PlayStation 4, PC en de Wii U. Op de nieuwe consoles lijkt het race-genre dus opnieuw zijn weg te vinden, alhoewel Codemasters laatst natuurlijk al kwam met GRID Autosport. Laatstgenoemde titel wordt door veel gamers als zeer goed beschouwd, maar verscheen alleen op de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360. Laat de twee laatstgenoemde platformen nou net de consoles zijn waarvoor Project CARS uiteindelijk is geschrapt. De game, waarvan je hier de Project CARS The Ultimate Driver Journey Trailer kunt checken, zou in eerste instantie ook op deze platformen komen te verschijnen. Deze versies zijn echter geannuleerd.

Project CARS The Ultimate Driver Journey Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch