Menu Premium
Loading...

Welcome to Project CARS Trailer

Karim Shehata 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tegenwoordig zien we niet al te veel race-games meer verschijnen. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe Forza-game en soms wil Sony die concurrentie nog weleens aangaan met een Gran Turismo-titel, maar de third-party developers laten het wat dit genre betreft redelijk af weten. Dit jaar lijkt die conclusie echter even niet op te gaan, want eind dit jaar kunnen we aan de slag met onder meer Forza Horizon 2, The Crew en Project CARS, terwijl GRID Autosport laatst is verschenen. Van Project CARS weten we dat de game er lekker uitziet, maar veel meer dan dat weten we niet. Misschien dat we nu meer komen te weten over deze game nu we beleefd welkom worden geheten door Bandai Namco, de kersverse uitgever van deze game, door middel van de Welcome to Project CARS Trailer.

We kunnen hevig gaan discussiëren over deze trailer, de ins- en outs gaan bekijken, maar uiteindelijk draait het erom dat deze trailer gewoon vol zit met dikke bakken. Daarnaast zijn de circuits en de omgevingen prachtig vormgegeven voor zover we dat kunnen beoordelen in de trailer en lijkt het nu dus wel goed te zitten met deze game, die tot stand kwam door onder meer crowdfunding. Overigens is het al een tijdje bekend dat we door deze prachtige circuits kunnen gaan scheuren met een virtual-reality bril op, want de game gaat de Oculus Rift en Sony’s Project Morpheus ondersteunen.

Ook weten we wanneer de game verschijnt en dat gaat nog dit jaar gebeuren. Project CARS verschijnt namelijk in november, maar we weten nog niet op welke datum dit precies gaat gebeuren. Ongetwijfeld komt hier snel verandering in en weten we op welke dag Project CARS precies naar je PC, Xbox One, PlayStation 4 of Wii U scheurt. De game zou in eerste instantie ook gaan verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, maar deze versies zijn in een eerder stadium geschrapt door Slightly Mad Studios.

Welcome to Project CARS Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch