Menu Premium
Loading...

Project CARS Start Your Engines Trailer

Karim Shehata 19/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste grote racegame van dit jaar zit er aan te komen in de vorm van Project CARS. De simulatie-game, die ontwikkeld wordt door Slightly Mad Studios, verschijnt in maart voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Om de game nog een keer in het zonnetje te zetten, komen Slightly Mad Studios en uitgever Bandai Namco met de Project CARS Start Your Engines Trailer.

Op het Europese PlayStation Blog spreekt Slightly Mad Studios daarnaast de community aan, door de raceliefhebber er opnieuw aan te herinneren dat Project CARSvolgens de studio de ultieme next-gen race-ervaring moet gaan zijn. Om dit te benadrukken laat de studio weten dat er allerlei teams van de studio verspreid zitten over achttien verschillende landen om zo overal de racecultuur tot zich te nemen. Daarnaast laat de studio ook weten dat de game voor iedereen speelbaar is, omdat de aanpassingsmogelijkheden van deze game erg ver gaan. Als klap op de vuurpijl wilde Slightly Mad Studios ook nog even laten weten dat Project CARS de meeste content bevat ten opzichte van de recentelijk verschenen racegames.

Of Slightly Mad Studios en Bandai Namco de belofte gaan inlassen, weten we op 20 maart. Op die datum verschijnt Project CARS namelijk voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. De game zal in een later stadium ook gaan verschijnen voor de Wii U en Steam OS.

Bron: PlayStation Blog

Project CARS Start Your Engines Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch