Menu Premium

Project CARS – Stanceworks Track Expansion DLC verschijnt 26 januari

Yannick van Doorn 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project CARS scheurt het nieuwe jaar in met de aankondiging dat er nieuwe DLC verschijnt aan het eind van deze maand. Acht maanden na de release blijft Slightly Mad Studios content maken en zoals creative designer Andy Tudor zegt: “Als het op nieuwe content aankomt, zet het gehele team zijn voet op het gaspedaal.”

De Stanceworks Track Expansion DLC brengt een nieuwe locatie in de Schotse Hooglanden, die zoals de Franse Rivièra en Californië van punt A naar B gaat. Daarnaast verschijnen er 4 nieuwe auto’s: de KTM X-Bow R, de Mazda MX-5 RADBUL Formula Drift car en twee BMW’s – de 1-Series M-Coupe en het 2002-model. Met de nieuwe DLC hoopt Slightly Mad Studios voor ieder wat wils te bieden met compleet verschillende autotypen. Naast deze betaalde DLC voegt de studio een extra bolide toe, die voor iedereen gratis te downloaden is: de Ford Falcon FG, een Australische V8.

Op 26 januari kan je aan de slag met de Stanceworks Track Expansion DLC op PC, PS4 en Xbox One. Kijk jij er al naar uit om over de glooiende wegen, langs de lochs en schapen van de Schotse Hooglanden te racen in één van de nieuwe bolides? Laat het weten in de comments!

Bron: Redbull

Project CARS - Stanceworks Track Expansion DLC verschijnt 26 januari

Project CARS – Stanceworks Track Expansion DLC verschijnt 26 januari

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch