Menu Premium

Project CARS is opnieuw uitgesteld en verschijnt nu in mei

Gamekings Redactie 11/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project CARS zou eigenlijk vorig jaar in november al uitkomen, maar Slightly Mad Studios heeft Project CARS nogmaals uitgesteld. Waar Slightly Mad Studios eerder de release opschoof naar maart en vervolgens naar april, is vandaag bekend geworden dat de fans een maand langer moeten wachten op de release van Project CARS.

Ian Bell, hoofd van Slightly Mad Studios heeft het volgende over het uitstel te zeggen: “We zijn er compleet op gericht om een baanbrekende ervaring neer te zetten en door de releasedatum naar mei te verplaatsen, kunnen we de fans ook garanderen dat ze dit krijgen.”. Verder geeft hij ook aan dat Project CARS voor 99.9% compleet is en dat slechts een lastige 0.1% voor het uitstel zorgt. Slightly Mad Studios belooft gamers tegemoet te komen met extra content welke vanaf release beschikbaar zal zijn. Wat deze content precies gaat inhouden, zal later bekend worden gemaakt.

Project CARS is een racing-simulator die in mei zowel naar de zowel de PC, Xbox One als Playstation 4 komt. Een versie voor de Wii U- en SteamOS komen later in het jaar uit.

Bron: VG24/7

Project CARS is opnieuw uitgesteld en verschijnt nu in mei

Project CARS is opnieuw uitgesteld en verschijnt nu in mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch