Menu Premium

Project CARS 2 aangekondigd

Erwin Prins 22/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project CARS is pas net uitgebracht, maar dat weerhoudt ontwikkelaar Slighty Mad Studios er niet van om nu al het vervolg aan te kondigen. Naast het uitbrengen van de nodige updates voor het eerste deel, richt de studio zich nu dus op Project CARS 2. De opvolger borduurt grotendeels voort op het succes van het eerste deel en zal vooral uitbreidingen kennen op het gebied van tracks, auto’s en de online features.

Project CARS 2 moet zich gaan onderscheiden met het grootste aanbod aan tracks ooit, welke zal bestaan uit vijftig unieke locaties en meer dan 200 banen. Iedere baan bevat een dynamisch weersysteem. Racen in de modder en in de sneeuw behoren dan ook tot de mogelijkheden. Daarnaast wordt ingezet op uitbreiding van het aantal auto’s en van de klassen waaronder zij vallen. Tot slot gaan de online mogelijkheden op de schop. Onder andere eSports functies, je eigen Project CARS Academy en een co-op carrière, waarbij een andere speler de rol aanneemt van spotter of mede-coureur, worden toegevoegd.

Ook het tweede deel zal tot stand komen via crowdfunding en wordt ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met de community. Inschrijven op Project CARS 2 is vanaf vandaag mogelijk.

Bron: Project CARS – Kotaku

Project CARS 2 aangekondigd

Project CARS 2 aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch