Menu Premium

Project CARS 1080p op PS4, 900p op Xbox One

Jeroen Wiersma 14/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het meervoudig uitgestelde Project CARS nadert langzaam toch echt zijn release en daarmee druppelen ook de laatste eigenschappen van de race-game het internet op. In november meldde ontwikkelaar Slightly Mad Studios nog dat ze voor de Xbox One-exemplaren zich een 1080p-resolutie als doel stelden, maar dat is niet gelukt. Project CARS gaat op 1080p draaien op de PlayStation 4 en haalt een resolutie van 900p op de Xbox One.

De kracht van de console van Sony laat zich gelden. Wel is het gelukt beide versies op een framerate van 60fps te laten draaien. Erg fijn voor de graphics, al is het voor de met-de-maat-op-de-bank-gamers de vraag of ze hier wel echt zo blij mee zijn. Mede hierdoor is er namelijk geen split screen modus aanwezig in Project CARS. Ondertussen gaat de PC versie een resolutie van 12k ondersteunen.

De eigenschappen en het moment van release voor de Wii U zijn nog onbekend en zullen later bekend worden gemaakt. Voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC kun je wel vast wat in je agenda zetten, al is het nog geen exacte datum. Nu kun je halverwege mei die notitie plaatsen en tegen die tijd kun je achter het stuur plaatsnemen.

Bron: Slightly Mad Studios – via VideoGamer

Project CARS 1080p op PS4, 900p op Xbox One

Project CARS 1080p op PS4, 900p op Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch