Menu Premium

Profiteer mee van Pokémon GO Lure Modules bij Gamer’s Heaven Nieuwegein!

Karim Shehata 16/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon GO is officieel uit in Nederland en dat moeten we natuurlijk uitgebreid vieren! Gezien JJ en Skate dit weekend in Nieuwegein doorbrengen voor een nieuwe Gamer’s Heaven bij de plaatselijke Media Markt, is dit natuurlijk hét moment om daar een feestje van te maken. Profiteer morgen mee van Pokémon GO Lure Modules bij Gamer’s Heaven Nieuwegein!

Vanaf 14:00 zullen we morgen, op zondag 17 juli dus, met Lure Modules strooien bij de Poké Stops die rondom deze Media Markt zitten, terwijl je in de Gym die voor de deur staat kunt gaan uitmaken of deze Media Markt territorium is van Team Valor, Team Mystic of Team Instinct. JJ en Skate zullen ook in de menigte rondlopen, om vol in de Pokémon-gekte op te gaan.

Mocht je net zo zuur zijn als Skate en niets te maken willen hebben met de Pokémon GO hype, dan ben je natuurlijk ook nog steeds op de juiste plek bij Gamer’s Heaven Nieuwegein. Je kunt namelijk meedoen aan verschillende competities in verschillende games, waaronder FIFA 16, Rocket League en Call of Duty: Black Ops 3.

Breng vandaag of morgen dus een bezoekje aan Gamer’s Heaven Nieuwegein en als je Pokémon trainer bent, moet je zondag zeker komen! Vanaf 14:00 strooien we namelijk met Lure Modules. Tot morgen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch