Menu Premium

Producer Jade Raymond verlaat Ubisoft

Gamekings Redactie 20/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Producer Jade Raymond heeft zojuist middels een persbericht laten weten te stoppen met haar functie als executive producer bij Ubisoft Toronto. Misschien begint er niet direct een belletje te rinkelen bij het lezen van haar naam, maar dat betekent niet dat Jade niet tot de toppers van de game-industrie behoort. Na een aantal korte verblijven bij onder andere Electronic Arts, Sony Online Entertainment en There Inc, werkte Raymond de afgelopen tien jaar aan Ubisoft’s meest belangrijke titels.

Als onderdeel van Ubisoft Montreal werkte ze mee aan de eerste twee Assassin’s Creed-games, Watch Dogs en The Mighty Quest for Epic Loot. Bij de in Toronto gevestigde tak van Ubisoft werkte ze als executive producer ook nog eens mee aan Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist. De dame heeft dus een flinke lijst aan dikke titels op haar naam staan.

Wat de precieze reden is voor haar vertrek wordt niet duidelijk uit het verstuurde persbericht. Wel lijkt het geheel op goede voet te zijn gegaan. Zo schrijft Jade dat ze er zeker van is dat Ubisoft Toronto op dit moment zeker in staat is het er, zonder haar, minstens even goed van af te brengen. Ubisofts Alexandre Parizeau, die tijdens de productie van verschillende games met haar samenwerkte, neemt haar functie over en Jade gaat opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Producer Jade Raymond verlaat Ubisoft

Producer Jade Raymond verlaat Ubisoft

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch