Menu Premium

Pro Evolution Soccer 2019 deze maand niet in PlayStation Plus

Alex 02/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft op het laatste moment besloten om Pro Evolution Soccer 2019 te vervangen voor Detroit: Become Human. Liefhebbers van Konami’s voetbalgame vissen dus naast het net, de game zit deze maand niet in PlayStation Plus.

Op het laatste moment

Sony heeft deze last minute aanpassing van het PlayStation Plus aanbod van juli bekendgemaakt via hun officiële blog. Waarom Sony deze beslissing heeft gemaakt om PES 2019 te vervangen voor Detroit: Become Human, is echter nog een raadsel. Fans van de voetbalgame waren namelijk aangenaam verrast toen bekend werd dat de game deze maand ‘gratis’ te spelen was via PlayStation Plus. Het is op z’n minst opmerkelijk te noemen om een verandering als deze door te voeren, zonder daar een echte geldige reden voor te geven. Misschien krijgen wij in de loop van deze week hier een antwoord op vanuit Sony.

We are making a swap to the PS Plus games lineup for July. This month, we are adding Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition, which also includes Heavy Rain, to the July games lineup instead of Pro Evolution Soccer 2019. We apologize for any inconvenience.

Wat krijgen wij dan wel

De game die niet vervangen is in het aanbod van deze maand is de arcaderacer Horizon Chase Turbo.Prepare for a blast of pure ‘90s nostalgia” zo laat Sony weten via hun blog. De game is geïnspireerd op de 16 bit-racegames uit de jaren 90 en dat is er goed aan af te zien.

Pro Evolution Soccer 2019 zal echter niet zomaar worden vervangen door Detroit: Become Human. Het gaat hier namelijk om de Deluxe Edition van Quantic Dream’s adventure game. Dat wil zeggen dat je naast Detroit ook aan de slag kan gaan met de PlayStation 4-versie van Heavy Rain.

Horizon Chase Turbo, Detroit: Become Human Deluxe Edition en het daarbij behorende Heavy Rain zijn beschikbaar vanaf 2 juli tot aan 5 augustus. Laat in de comments vooral weten wat jullie van deze last minute aanpassing vinden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch