Menu Premium

Private Matches zijn nu beschikbaar in Destiny

Roy de Keijzer 14/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In onze Gamescom 2016 preview van Destiny: Rise of Iron, werd al gezegd dat we binnenkort met Private Matches aan de slag mochten gaan. Eindelijk is het dan zo ver: Private Matches zijn nu beschikbaar in Destiny!

Deze functie werd aangekondigd tijdens de allereerste Destiny Private Match-competitie van Major League Gaming, in aanloop naar de komende lancering van Destiny: Rise of Iron, de expansion die op 20 september zal verschijnen. De Private Match-functie geeft spelers toegang tot de Crucible met de mogelijkheid om zowel vrienden als vijanden uit te dagen in 18 competitieve gamemodes op 30 maps.

In de aankomende DLC Rise of Iron wordt onder meer de lore van de game uitgebreid en daarbij komen nieuwe enemies kijken, die uiteraard in de nieuwe story missions, strikes en de nieuwe raid. Waar nieuwe content is om te doorlopen, zijn er natuurlijk ook nieuwe rewards in de vorm van wapens en armor, die je kunt unlocken voor je characters. De DLC zal verschijnen op 20 september voor zowel de Xbox One en de PlayStation 4.

Heb jij al tijden zitten wachten op deze Private Match mode? Of ben je sowieso dagelijks online te vinden in Destiny? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch