Menu Premium

Prijs Google Stadia gelekt, krijgt abonnement en losse aankopen

Hylke Haagsma 06/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Google Stadia zal niet simpelweg het Netflix model gaan volgen, zoals veel gamers hadden gehoopt. Het krijgt een abonnement model voor ‘oudere games’ en je kunt nieuwere games gaan aanschaffen. Dit zijn we te weten gekomen dankzij La Presse.

Stadia abonnement is 12 dollar per maand

Stadia werd aangekondigd in maart en laat je games spelen zonder een computer of console. Je doet een Chromecast in je televisie en je bent klaar om te gaan. Je games kun je spelen via de cloud. Vanavond is er een stream over de Google Stadia waarin meer bekend wordt gemaakt, maar er is nu al het een en ander uitgelekt.

  • Er zal een basisabonnement beschikbaar zijn wanneer Stadia in November wordt gelanceerd, voor $ 11,99 per maand. Deze geeft je toegang tot enkele Stadia spellen met 4K resolutie / 60FPS.
  • Andere spellen – nieuwere, vooral – zul je moeten kopen.
  • In 2020 lanceert Google een ‘Stadium Base’-model dat volledig gratis is, maar waarmee je games kunt spelen met een resolutie van 1080p.
  • Een dure Stage Founder’s Edition zal dit najaar te koop zijn ($ 169 ) met een Chromecast Ultra, een Stage Controller, een abonnement van drie maanden en Destiny 2 (die, zoals gisteren werd onthuld, op het platform zal uitkomen bij de lancering ).
  • Doom Eternal, Assassin’s Creed Odyssey, de nieuwe Tomb Raider-trilogie en The Division 2 maken ook deel uit van de line-up van de Stadia lancering.

Benieuwd geworden?

Ben je nou benieuwd geworden naar of het hier om de waarheid gaat? En wil je nog veel meer te weten komen over de Google Stadia? Check dan vanaf half 6 onze speciale Stadia Stream waarin we gaan voor beschouwen, de stream gaan kijken en vervolgens zullen gaan na beschouwen. Drop in de comments hoe jij over de de toekomst van gaming met Google denkt en stel daar ook gelijk al je vragen. Wie weet beantwoorden we deze vragen dan in onze stream.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch