Menu Premium

‘Prijs en releasedatum PS5 wordt op 6 augustus bekend gemaakt’

Jan Johan Beldrok 22/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gooien er vandaag even lekker een fijn gerucht in. Fijn omdat we willen dat het waar is. Volgens een insider kan Sony op 6 augustus namelijk wel eens de prijs en de releasedatum van hun nieuwste console bekend gaan maken. Op die dag wordt er volgens de insider een nieuw PS5-event online gehouden. De insider in kwestie is Roberto Serrano. Hij is een kei als het gaat om het lekken van events en aankondigingen van events. Zo kondigde de man het juni event van PlayStation al aan ruim voordat Sony dat zelf officieel bekend maakte. Hij zal dus wel een leuk linkje hebben met dat team.

Nieuw State of Play-achtig event op 6 augustus, 22:00 uur Nederlandse tijd

Volgens Serrano komt er een nieuw State of Play-achtig event op 6 augustus met als starttijd 22.00 uur Nederlandse tijd. Dat dit event komt is geen verrassing. Sony heeft altijd al aangegeven dat ze nog niet alles hebben getoond (kuch Silent Hill, kuch) en dat er in augustus nog een tweede event komt. En wie weet in september wel een derde. Want ze gaan gewoon door met State of Play. Zo bijzonder is dat dus niet.

Sony heeft nog hoop PS5 games achter de hand

Wat wel bijzonder zou zijn, is als de prijs en de releaesedatum van de console wordt vrijgegeven. Want dan zouden ze in principe de eerste zijn aangezien Microsoft aangegeven heeft donderdag tijdens de Xbox Games Showcase geen business aankondigingen te doen. Enkel games. En voor ons maakt het geen sense dat Sony als eerste de prijs van hun console bekend maakt. Wij nemen dat gerucht dus met een korrel zout. Dit wordt gewoon een event waarmee Sony de mogelijke hype die ontstaat na Xbox Games Showcase, wil pareren. En dat viel te verwachten. Dus we gaan het event zeker met veel belangstelling volgen en bekijken. Samen met jullie natuurlijk!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch