Menu Premium
Loading...

Prey komt uit op 5 mei en viert dat met een nieuwe trailer

Karim Shehata 25/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar je normaal gesproken op 5 mei misschien op een festivalterrein je vrijheid staat te vieren, is er dit jaar ook thuis achter je console of PC iets te beleven. Prey komt namelijk uit op 5 mei!

Dat betekent dus dat je Prey deze lente al kunt spelen. De game stond gepland voor een release in het eerste half jaar van 2017, maar zonder een harde datum weten we natuurlijk nooit zeker of dat echt gaat gebeuren. In het geval van Prey wordt die belofte dus nagekomen en kunnen we dus in mei al aan de slag met de reboot van de franchise.

Ook is er een gloednieuwe trailer naar buiten gekomen, die nieuwe beelden van de game laat zien. Hierin is verschillende stukken gameplay-footage te zien, naast natuurlijk de releasedatum, die aan het einde van de trailer naar voren komt. Kijk dus boven dit bericht snel de nieuwste Prey trailer!

Arkane Studios is de laatste tijd in ieder geval lekker bezig. Waar ze in november nog kwamen met Dishonored 2, is het ruim een half jaar later dus tijd voor de reboot van de Prey-franchise, die uit gaat komen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij Prey checken op 5 mei? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch