Menu Premium

President Joe Biden heeft een behoorlijke portie Mario Kart skills

Jan Johan Beldrok 16/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trump is nu al weer een paar weken weg uit het Witte Huis. Enter Joe Biden. Het is nog te vroeg om te zeggen of hij het beter gaat doen dan meneer Trump, maar wat we sinds deze week wel weten is dat hij van een potje gamen houdt. En ook nog eens van de, in onze ogen, juiste games. Hij is namelijk een van de vele miljoenen Mario Kart-fans op deze aardkloot en speelde de legendarische game in de arcade van het presidentiele vakantieoord Camp David.

Joe Biden schopt kont in Mario Kart

Hij deed dat tegen zijn kleindochter Naomi Biden. Zij legde het moment vast in een Instagram-verhaal dat inmiddels is verlopen, maar je weet hoe dat werkt met het internet. Als het er op staat, dan gaat het nooit meer weg. En dat is in dit geval ook helemaal niet erg, want Uncle Joe schopte flink kont in de Arcade. Schoondochter Naomi moest er namelijk aan geloven en verloor een potje Mario Kart van Joe Biden. Zonder te cheaten, wat Donald Trump altijd deed bij het golfen. Donald verloor namelijk nooit. En als ie verloor was het fake news…

Image

Amerikaanse presidenten mogen niet autorijden

Voor Biden was Mario Kart een ware uitlaadklep. Hij houdt namelijk van auto’s – hij heeft een dikke Chevy Stingray-cabrio uit 1976 – maar presidenten mogen niet rijden vanwege veiligheids- en beveiligingsrisico’s. Dus veel dichter bij het rijden dan in een Mario Kart setup komt de beste man niet. Afgaande op wat we op de foto zien, spelen Biden en zijn kleindochter Mario Kart Arcade GP DX. Dat is een speciale versie van het spel met een echt stuur. Biden is overigens niet een gamer pur sang. Hij heeft in het verleden bijvoorbeeld een aantal keer zijn vraagtekens gezet bij gewelddadige spellen en is van mening dat bepaalde games een slechte invloed op jongeren hebben.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch