Menu Premium

Preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld

Karim Shehata 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 15 mei 2012 verscheen Diablo 3 al voor PC en Mac-gebruikers, maar op de PlayStation 4 persconferentie van afgelopen februari werd bekend dat Blizzard de game naar de PlayStation 3 en PlayStation 4 brengt. Het bedrijf had het over een exclusieve samenwerking met Sony, maar uiteindelijk werd ook bekend dat de game naar de Xbox 360 gaat komen. Wat die ‘exclusieve samenwerking’ inhield was dus volstrekt onduidelijk, maar het blijkt hier te gaan om exclusieve preorder bonussen voor de PlayStation 3-versie. Als Xbox 360 gamer hoef je echter ook zeker niet te treuren, aangezien ook voor dat platform de preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld.

Op beide platformen krijg je bij een preorder vier in-game items en je kunt ze alle vier op iedere class gebruiken. Met de ‘Infernal Helm’ kun je een helm op je personage zetten, waarmee je sneller XP verdiend in de game. Door de ‘Angelic Wings’ kun je straks op je console de krachten van de ‘Burning Hell’ op roepen, door je vleugels uit te slaan. Ook krijg je nog twee armor items bij je preorder.

Zoals gezegd krijgt de PlayStation 3-versie naast de eerder vernoemde content, nog exclusieve content voor Diablo 3. In deze versie zitten vijf ‘Legendary’ items, die elk een eigen functie hebben in de game. Zo kun je bijvoorbeeld ‘Leahs Ring’ omdoen, zodat er sneller goud en dergelijke gevonden wordt. Ook krijgt de PlayStation 3-versie nog wat items waarmee een personage is aan te kleden, en kunnen de eerder genoemde ‘Angelic Wings’ een ander kleurtje krijgen.

Of jij je ‘Angelic’ vleugels moet uitslaan voor deze game moet je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Als je besluit te vliegen naar de winkel voor deze preorder items, dan is het de bedoeling dat te doen voor 3 september, want dan verschijnt de game voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld

Preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld

Preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld

Preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld

Preorder bonussen van Diablo 3 zijn onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch