Menu Premium

Pre-order Warfighter niet enige manier voor Battlefield 4 beta

Gamekings Redactie 18/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn ook nog andere methodes om een beta code voor Battlefield 4 in je handen te krijgen dan een pre-order plaatsen voor Medal of Honor: Warfighter. Verder hoef je niet helemaal gek te worden dat Battlefield 3 geen support meer gaat krijgen binnenkort, want dat zit ook helemaal snor.

BF3 community manager Ian Tornay heeft gezegd dat het bestellen van Medal of Honor: Warfighter niet de enige weg is om in de Battlefield 4 beta te komen. “There will be other ways to get into the beta aside from MoH: Warfighter, at this time, however, it is the only way to guarantee entry.”

Wat de andere methodes zijn, wordt niet verteld. Als je graag aan de beta mee wilt doen, dan kun je dit verzekeren met een pre-order van Warfighter.

Je hoeft eveneens niet Battlefield 3 over een paar maanden in de kast te leggen omdat deeltje 4 er aan komt, want daar had de goede man het volgende over te zeggen: “DICE and EA are dedicated to continuing our support for Battlefield 3, just as we’ve continued to support and maintain Bad Company 2, we intend to continue providing the best Battlefield 3 experience we can well into the future and past the release of End Game and Battlefield 4.”

Volgens Tornay heeft DICE ongeveer elke twee jaar een Battlefield game uitgebracht, dus het is ook niet zo bijzonder. Verder zegt hij dat het een uitstekend moment is voor een nieuwe titel, omdat Frostbite 2 goed volwassen is, en fan feedback en data over hoe men speelt als een malle binnenkomt.

Hij sloot af met het bericht dat DICE goed luistert naar de fans en dat er in Battlefield 4 iets aan enkele grote problemen gedaan wordt. Welke dingen zou jij graag verbeterd willen zien?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch