Menu Premium

Pre-order pagina Hitman verdwenen uit PlayStation Store

Yannick van Doorn 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hitman is gisteren zomaar de Europese PlayStation Store uitgesneaked. In de PlayStation Store in de Verenigde Staten is de pre-order echter nog steeds mogelijk. Wat is er aan de hand?

Gisteren verdween de digitale pre-order van Hitman zomaar uit de Europese PlayStation Store. De link naar de Europese pagina, die nog steeds op de Hitman website staat, komt nu terug als een error en het is niet duidelijk of het hier om een foutje gaat of dat dit bewust gedaan is. Sony verklaart echter dat de digitale pre-order op dit moment herzien wordt en binnenkort opnieuw zal opduiken.

Het goede nieuws is dat de pre-orders op de PlayStation 4 nog steeds intact lijken te zijn en de game kan nog steeds digitaal gepreordered worden via Steam. Hitman is echter nog nooit beschikbaar gekomen als pre-order voor de Xbox One. Met een pre-order krijgt iedereen toegang tot de beta die begin februari op het programma staat. Deze beta zal niet beschikbaar worden gemaakt op de Xbox One. De game zelf zal op 11 maart verschijnen op PC, PlayStation 4 en Xbox One met 3 beschikbare locaties, waarna een release in de winkel volgt als alle content beschikbaar is.

Is dit een storm in een glas water of is er volgens jou meer aan de hand met Agent 47?

Bron: VideoGamer

Pre-order pagina Hitman verdwenen uit PlayStation Store

Pre-order pagina Hitman verdwenen uit PlayStation Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch