Menu Premium

Pre-load van Driveclub is vandaag beschikbaar in Europa

Karen Koch 06/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation-exclusieve racer Driveclub is dan toch echt bijna hier. De pre-load van Driveclub is vandaag beschikbaar in Europa, zodat gamers die echt niet meer kunnen wachten meteen aan de slag kunnen zodra het woensdag wordt.

In de Verenigde Staten kon men vanaf gisteren al Driveclub in de pre-load zetten, maar dat mag ook wel. De game komt daar dan ook een dag eerder uit. Het vasteland van Europa mag vanaf vandaag de pre-load van Driveclub starten voor de release van woensdag. Mocht je je in het Verenigd Koninkrijk bevinden, dan heb je iets meer pech: je kan dan pas vanaf woensdag Driveclub op je PlayStation 4 laden.

De director van Driveclub had wel wat minder nieuws voor mensen die op de PlayStation Plus-editie van de game wachten. Deze versie is namelijk níet te pre-loaden. De pre-load geldt alleen voor de volledige game of de PlayStation Plus upgrades. Voor de geïnteresseerde: dit gaat ongeveer 17GB van je harde schijf in gebruik nemen.

Na de launch komen er sowieso nog een aantal updates aan. Zo worden onder andere dynamisch weer en een foto-modus toegevoegd. Daarnaast komen er bij de volledige versie ook wat extra auto’s en nieuwe tracks kijken. Nog twee nachten slapen dus, dan is het 8 oktober en kunnen gamers in Europa met Driveclub de weg op.

Pre-load van DriveClub start morgen in Europa

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch