Menu Premium
Loading...

Postal Redux verschijnt later deze maand op PC

Mark Hoogland 10/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wat oudere gamers onder ons kunnen zich de game Postal uit 1997 wellicht nog herinneren. Wie de game uit nostalgische overwegingen nog eens wil herbeleven, kan binnenkort zijn of haar lol op; de geremasterde ‘redux’ van de game verschijnt deze maand op Steam.

In Postal neem je de rol aan van de Postal Dude, een mentaal nogal wankele character die er op los begint te schieten omdat hij denkt dat het leger de gemeenschap besmet met één of ander biologisch wapen. In de handgeschilderde levels knalde je allerhande soldaten en politieagenten neer en konden ook burgers het straffeloos ontgelden. Mede door de dubieuze plot en het extreme geweld werd Postal destijds in meerdere landen verboden.

Vanaf 20 mei kunnen PC-gamers Postal in een opgepoetst jasje opnieuw spelen – een versie voor de PlayStation 4 volgt later dit jaar. Postal Redux bevat tevens twee nieuwe levels en de nieuwe Rampage-modus, waarin kill streaks van opeenvolgende kills extra punten opleveren.

Check bovenstaande launch trailer van Postal Redux en deel vooral je warme herinneringen aan het origineel in de comments!

2016_05_10_PostalReduxVerschijntLaterDezeMaand

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch