Menu Premium

Pokemon Xerneas verschijnt op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot

Gamekings Redactie 18/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de officiële website van Super Smash Bros. is een bericht verschenen waar Pokemon en Super Smash Bros.-fans enthousiast van moeten worden! De Pokemon Xerneas verschijnt op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot, mogelijk is dit een stille hint dat deze misschien wel een speelbaar personage is.

Xerneas staat bekend als één van de mascottes van de kort geleden uitgekomen Pokemon X en Y, en met dit screenshot wordt duidelijk dat de Pokemon ook zal verschijnen in de nieuwe Super Smash Bros. Op het screenshot zien we Pokemon Pikachu, een bevestigd speelbaar personage in de game. Naast het gele monstertje is een ‘regenbooggewei’ te zien dat karakteristiek is voor Xerneas. Helaas is alleen het gewei zichtbaar en wordt er dus alleen nog maar gehint naar een verschijning van Pokemon Xerneas in Super Smash Bros. De afbeelding is gemaakt door regisseur Masahiro Sakurai en ging gepaard met een cryptische boodschap van de man. Sakurai, de ontwikkelaar van de nieuwe Super Smash Bros. liet via een post op Miiverse weten: “We hebben vandaag absoluut niets om bekend te maken met betrekking tot Pokemon X en Y. Echt waar!” Er is dus nog niks officieel bevestigd, maar een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden, toch?

Een groot aantal gamers hoopten begin deze week al dat Sakurai een nieuwe Pokemon zou onthullen toen Pokemon X en Y uitkwamen, en hun gebeden zijn nu deels verhoord. De vraag die nu overblijft, is natuurlijk of Xerneas net als mede-Pokemon Pikachu ook speelbaar zal zijn in Super Smash Bros. Voor een antwoord op die vraag moeten we nog even afwachten. Super Smash Bros. komt uit op de Wii U en de Nintendo 3DS, en staat vooralsnog gepland voor 2014.

Pokemon Xerneas verschijnt op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot

Pokemon Xerneas verschijnt op een nieuw Super Smash Bros.-screenshot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch