Menu Premium
Loading...

Pokemon X en Y – Mega Charizard X Trailer

Gamekings Redactie 02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent het niet, vroeger met al je vriendjes Pokémonkaarten ruilen op het schoolplein om vervolgens zo snel mogelijk naar huis te rennen voor de allernieuwste Pokémon-aflevering. Velen van ons zijn deze leeftijd al voorbij geschoten, maar de herinneringen aan die periode zijn voor de meesten nog steeds mooi. Nintendo doet, voordat de nieuwste game in de Pokémon-serie uitkomt, nog even een poging de titel extra sterk op de kaart te zetten. Met de Pokemon X en Y – Mega Charizard X Trailer, laat Nintendo nog even haar tanden zien!

Vroeger, toen er nog maar 150 Pokémon waren, draaiden alle gesprekken rondom deze serie. De eerste games, Pokémon Red & Blue, deden het destijds verbazingwekkend goed. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en Pokémon is nog steeds een van de bekendste handheld-games ooit gemaakt. Over het algemeen lopen de Pokemon-games synchroon aan de TV-series en dat is ook ditmaal het geval, een week na de release van Pokémon X en Y zal de TV-serie doorgaan waar deze is gebleven.

In Pokémon X en Y zullen er twee verschillende soorten Charizard-varianten zitten. Namelijk Mega Charizard X en (je raadt het al) Mega Charizard Y. Beide Pokémon zullen over verschillende aanvallen en speciale krachten beschikken. Leuk detail is dat ze de nieuwe Charizard blauw hebben gemaakt, iets wat in mijn ogen er niet onaardig uitziet.

Pokemon X en Y komt wereldwijd uit op 12 oktober voor de Nintendo 3DS. Als je echt benieuwd bent geworden naar deze Mega Charizard, dan kan ik je maar een ding aanraden: Check snel die trailer!
Pokemon X en Y - Mega Charizard X Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch