Menu Premium
Loading...

Pokemon X en Y Extended TV Spot

Karim Shehata 11/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste dagen zag je op Gamekings.tv veel verschijnen over Pokémon X en Y. De redelijk diepgaande RPG-franchise maakt morgen zijn debuut op de Nintendo 3DS en daarnaast is het voor het eerst dat een Pokémon-game zich in een 3D-wereld afspeelt. Dit in tegenstelling tot alle eerdere delen in de franchise, alhoewel Pokémon Black en White (2) wel al een beter gevoel van hoogte en diepte wisten te geven. In de ogen van Nintendo en The Pokémon Company is dit natuurlijk een baanbrekend gegeven, waardoor er natuurlijk ook reclame gemaakt moet worden. Dit doet men ook op televisie, zoals je kunt zien in de Pokemon X en Y Extended TV Spot.

Wat veel gamers en voormalig Pokémon-fans moet laten terugkeren naar de serie, is de terugkeer van alle oudere Pokémon. Sterker nog: De twee games die morgen komen te verschijnen, bevatten iedere Pokémon die ooit ontworpen is, waardoor de oudere gamer ‘het feest der herkenning’ zou moeten doormaken, terwijl de jongere gamer en tevens fan meteen in het diepe worden gegooid. Diep worden ze overigens zeker gegooid, want de teller staat op dit zekere moment op 650 verschillende Pókemon.

In de Pokemon X en Y Extended TV Spot zien we dan ook allerlei verschillende beestjes voorbijkomen. Zo zien we bijvoorbeeld Charizard verschijnen in de TV-commercial, maar ook wat nieuwere Pokémon, zoals bijvoorbeeld Pangoro passeren de revue. Verder wordt er in de uitgebreidere commercial aandacht besteed aan de 3D-wereld waarin de games zich afspelen en hoeven we ons ook niet druk te maken dat Nintendo de populairste Pokémon, Pikachu, is vergeten. Ook dit al dan niet schattige monstertje zien we voorbijkomen.

Of de game kwalitatief gezien het niveau gaat halen van de eerdere delen in de Pokémon-serie, zullen we merken in de nabije toekomst. Morgen verschijnt de game voor de Nintendo 3DS, maar de game wordt om die reden zeker nog niet vergeten bij Gamekings. Zo is gisteren het eerste deel van het ‘Gamekings Extra: Pokémon X en Y dagboek’ verschenen én als een lekker kersje op de ‘Pokémon taart’ verschijnt volgende week de review!
Pokemon X en Y Extended TV Spot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch