Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pokemon X en Y dagboek deel 1

Gamekings Redactie 10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals beloofd, ga ik een aantal dagen een ‘Pokemon X en Y’-dagboek bijhouden. Ik heb net mijn eerste spelsessie erop zitten en ik kan je vertellen: ik ben alles behalve teleurgesteld. Het is tot nu toe precies waar ik op hoopte en ik heb ontiegelijk veel zin om verder te spelen. Toch is er een minpunt. Dat is namelijk dat bijna alleen de gevechten echt in 3D zijn. Ik hoor hier en daar om me heen van, maar dat vind ik beter en dat is toch niet erg. Ik vind van wel, ik heb een Nintendo 3DS en daarop wil ik ten alle tijden, al helemaal als het een 3DS-game is, de keuze hebben om het in 3D te spelen. Wat ik er verder van vind, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Pokemon X en Y dagboek deel 1’.

Toch heb ik natuurlijk bij lange na nog niet alles gezien wat deze ‘Pokemon’ te bieden heeft. Zo ben ik nog steeds benieuwd naar de Mega Evolutions en wil ik eigenlijk ook wel weten hoe dat ‘Pokemon Amie’ nu in elkaar steekt. Er is in ieder geval nog genoeg om te ontdekken en dat ga ik zeker morgen doen.

Morgen komt daar natuurlijk ook weer een ‘Pokemon dagboek’-video van. Ik hoop dat wat verder in de game te zijn en nog meer vette dingen gezien te hebben. Vandaag was een beetje verkennen en kijken hoe het werkt, en vooral hoe het er uitziet. Dat het allemaal beviel, ga je zien in de video die je waarschijnlijk binnen enkele seconden gaat checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch