Menu Premium

Pokemon X en Y bug patch is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 25/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een hele waslijst aan gamers hebben in de afgelopen weken Pokemon X en Y aangeschaft. In veel gevallen kan er zonder slag of stoot gespeeld worden, maar helaas was dit niet voor iedereen weggelegd. Nintendo maakt zijn belofte om alle bugs op te lossen waar, want de Pokemon X en Y bug patch is nu beschikbaar.

Niets, maar dan ook niets, is zo frustrerend als een game die niet goed functioneert. Kleine bugs zijn in elke game wel te vinden en leiden vaak niet tot grote rampen. Helaas had Pokemon X en Y in Europa en Japan met een iets groter probleem te kampen. Wanneer je dacht lekker verder te gaan met het trainen van je Pokemon, was het mogelijk zomaar tot de verassing te komen dat alles weg is. Met alles weg, bedoelen we ook inclusief je savegame. Uiteraard gebeurt dit altijd op een moment wanneer je net lekker ver in de game zit en je net een Shiny Pokemon hebt gevangen, of een Gym hebt uitgespeeld. Veel problemen deden zich voor wanneer het spel werd opgeslagen in de regio van Lumiose City. De game bevroor en wanneer je terug naar je savegame wilde gaan, had je wederom de mogelijkheid te kiezen uit je drie begin-Pokemon. Nintendo trok dit zich erg aan en vrijwel meteen nadat de bug aan het licht kwam, werd er medegedeeld dat er een patch in aantocht was.

Na een tijdje van zwoegen door Nintendo, is vanaf vandaag de update te downloaden in de 3DS eShop. Je kunt dus zorgeloos doorgaan met het vangen van je meest geliefde Pokemon. “Gotta Catch ‘Em All”!

Pokemon X en Y bug patch is nu beschikbaar

Pokemon X en Y bug patch is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch