Menu Premium

Pokémon Unite komt 22 september naar iOS & Android

Mitchel Hoes 18/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Unite , de vijf-tegen-vijf MOBA-game die in juli werd uitgebracht voor de Nintendo Switch, zal op 22 september komen naar de iOS- en Android. The Pokémon Company heeft vandaag tijdens een livestream gedeeld dat je je nu vooraf kunt registreren voor de IOS en Android versie. Je krijgt dan een melding wanneer het officieel beschikbaar is om te downloaden.

Het eiland Aeos

Het spel speelt zich af op het eiland Aeos, daar waar ze zogeheten Unite Battle-toernooien organiseren. Met Aeos-energie kunnen Pokémon tijdens de gevechten evolueren. Deze energie is te verkrijgen door vijandige en wilde Pokémon te verslaan. Bij elk gevecht begint je Pokémon op level 1. Tijdens het vechten komen er ervaringspunten beschikbaar zo zul je levelen. Daarmee unlock je ook nieuwe aanvallen, zoals de Unite Move, een krachtige aanval. In de game zijn er veel verschillende stadions waar de Unite Battles zullen plaatsvinden, in elk stadion zijn er andere regels.

Pokémon Unite biedt Crossplay mogelijkheden

Of je nu Pokémon Unite op de IOS, Android of de Nintendo Switch speelt maakt niet uit. De game biedt Cross play mogelijkheden. Door je account te koppelen aan zowel de Switch-versie als de mobiele game, kun je cross-progressie aanzetten. De game kun je dan spelen overal spelen. Zo kun je jouw favoriete Pokémon op welk apparaat dan ook altijd gebruiken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch