Menu Premium

Nintendo toont eindelijk de nieuwe RPG: Pokémon Sword & Shield

Hylke Haagsma 27/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag om drie uur was er dan een Nintendo Direct, alhoewel, het was deze keer wel een hele speciale. Het was namelijk een Pokémon Direct! We hebben er lang op moeten wachten, maar hij is dan eindelijk hier! Pokémon Sword en Shield beelden staan voor je klaar, you better be ready!

7 minuten lang Pokémon!

In het begin werden we nog even in spanning gelaten. Het werd niet direct duidelijk waar het om ging. Al gauw zagen we dat het om een Nintendo Switch titel ging. Een flink lange trailer werd vervolgens getoond. En die zag er zeker niet verkeerd uit! Pokémon Sword en Shield werden vervolgens uit de doeken gedaan. Daarna kwam Junichi Masuda in beeld om over de game te vertellen. Hij vertelde dat de game voor zowel nieuwe spelers als oude fanatiekelingen was.

Grote speelwereld genaamd Galar Region

De game speelt zich af in een nieuwe gebied en zal nieuwe Pokémons hebben die je nog nooit hebt gezien. De setting heet de Galar region. Het is een groot gevarieerd landschap met onder andere sneeuwachtige bergen en groene grote velden. Ook zitten er uiteraard weer gyms in de game, daarnaast waren er ook grote stadiums te zien in de beelden! Er zijn nieuwe Pokémons uit de doeken gedaan, dit zijn Croockey, Sobble en Scorbunny. Er was echter nog niet heel erg veel gameplay te zien, op de beelden was vooral de wereld te zien. Ook stond er op een gegeven moment “No Actual Gameplay” onder de beelden, dit wijst er nog eens op dat we nog niet weten hoe de gameplay er precies uit zal gaan zien.

Zowel Pokémon Sword en Shield komen allebei eind 2019 uit.

Zijn jullie enthousiast voor de game? Gaan jullie hem kopen eind dit jaar? En was dit wat je had gehoopt van de langverwachte Pokemon RPG? Laat het ons weten in de comments! Gotta Catch ‘Emm All!

Pokemon Sword

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch