Menu Premium

Pokémon Sun en Moon zijn verkocht als een malle!

Tim Koelen 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Sun en Moon waren al vanaf vorige week woensdag beschikbaar voor de consument, en de eerste verkoopcijfers uit Groot-Brittannië liegen er niet om!

De nieuwste generatie in de Pokémon-franchise is de best verkopende titel voor Nintendo als het aan de Britse verkoop ligt. Dat geldt dus niet alleen voor alle 3DS titels, maar heeft ook de verkopen van titels voor de DS en Wii teniet gedaan. Zo was er onder andere een verdubbeling in de verkopen vergeleken met de komst van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire voor de 3DS.

Pokémon Sun en Moon moeten alleen nog plaatsmaken voor FIFA 17 en Call of Duty: Infinite Warfare, die onder andere door Black Friday-sales goed zijn verkocht. Waren de titels niet onderverdeeld in een Sun en Moon versie, dan had de nieuwe Pokémon-titel wel bovenaan de verkooplijst gestaan.

Nu de game eindelijk uit is, is er natuurlijk ook weer een nieuwe strijd gaande op de redactie. Onder het mom “de loser moet de koelkast schoonmaken” gaan Shelly, David, Emiel en Karim met elkaar de strijd aan wie zich de Pokémaster van het kantoor mag noemen. Check hier de Gamekings Extra over de nog te komen epische gevechten.

Heb jij Pokémon Sun en/of Moon al in huis gehaald? Laat het weten in de comments.

 

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch