Menu Premium

Pokémon GO update brengt een vernieuwd Nearby-systeem

Jeroen Wiersma 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bericht aan alle pokémontrainers ter wereld. Er is een nieuwe update voor je favoriete app op je Android- of iOS-toestel! Met een aantal algemene fixes laat Niantic zien niet stil te hebben gezeten. De meest in het oog springende aanpassing is dat de Pokémon GO update een vernieuwd Nearby-systeem brengt.

Het is duidelijk dat er nog wordt gesleuteld aan het goed vindbaar maken van de zakmonsters. Voor alle spelers werkt het nu in ieder geval zo dat gespotte pokémon uit je lijst verdwijnen als ze zijn gevlucht of buiten bereik zijn geraakt. Dit werkte voor de update nog minder lekker, waardoor je op zoek ging naar een Charmander die allang het hazenpad had gekozen. Daarnaast zijn er enkele gebruikers die mogen experimenteren met wat Niantic voor ogen heeft en nog verder aan het ontwikkelen is. In deze experimentele versie wordt aangegeven bij welke Pokéstop de pokémon in de buurt is, en als je de pokémon aantikt, komt er ook een radius op je map waarbinnen je deze pokémon zou moeten kunnen vinden. Als deze verdwijnt tijdens je zoektocht krijg je daar een melding van. Dit zou gericht jagen een stuk makkelijker maken.

De andere dingen die de update met zich meebrengt zijn een bugfix zodat je net als eerst extra XP krijgt voor het goed gooien van pokéballs, de terugkeer van de battery saver mode voor iOS, een verbetering in de curveball, en een functie die het spelen tijdens het autorijden moet ontmoedigen. Hierbij komt er een melding in beeld te staan wanneer iemand een bepaalde snelheid heeft, die eerst weggetikt moet worden voor er verder kan worden gespeeld.

Ben jij misschien één van de mensen die lekker mag experimenteren? Laat in de comments even weten hoe het nieuwe systeem bevalt!

Bron: VG24/7, Neogaf

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch