Menu Premium

Pokémon GO heeft een interessante corona-update uitgebracht

Joquai Hooff 31/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niantic, de ontwikkelaar van de mobile sensatie Pokémon GO, heeft een update uitgebracht vanwege het coronavirus. Dat maakte Niantic bekend in een statement tegenover Polygon. En dat zat er natuurlijk ook wel een beetje aan te komen. Pokémon GO is een game waarbij spelers naar buiten moeten gaan om Pokémon te vangen. En raadt eens wat nu net NIET de bedoeling is… juist. Niantic heeft dit gelukkig snel ingezien. Eerder maakte de ontwikkelaar al bekend dat het Abra communtiy day-evenement en het eerste seizoen van de Battle League zijn uitgesteld. En nu maakt de developer ook aanpassingen in Pokémon GO zelf. Alle updates maken vanaf vandaag de game vermakelijker om vanuit huis te spelen.

Pokémon Go laat je samen vanuit huis raiden

Naar buiten gaan ligt momenteel al lastig, met een hele groep naar buiten gaan is nog veel kwalijker. In veel landen is dat zelfs verboden. Niantic is dan ook van plan een nieuwe functie aan de game toe te voegen waarmee je raid-gevechten met vrienden kunt voltooien zonder je huis te verlaten. Zolang de spelers maar Poké Balls hebben. Hoewel Niantic meldde dat de functie binnenkort beschikbaar is, is nog niet bekend hoe de ‘indoor Raid’ precies gaat werken.

Alle aanpassingen netjes op een rijtje

De volgende wijzigingen zijn tot nader order aangebracht in Pokémon GO:
1. Drie × Stardust en XP voor je eerste Pokémon-vangst van de dag: zorg ervoor dat je een Star Piece en Lucky Egg activeert om je beloningen te maximaliseren.
2. Het aantal geschenken dat je dagelijks kunt openen, wordt verhoogd tot dertig. Het aantal geschenken dat je in jouw inventaris kunt meenemen, wordt verhoogd tot twintig. Cadeaus bevatten ook meer Poké-ballen.
3. De nieuwe PokéCoin-bundels zijn elke week in de winkel verkrijgbaar als eenmalige aankopen. De inhoud van deze bundels verandert wekelijks, dus zorg ervoor dat je krijgt wat er elke week beschikbaar is. Op dit moment is er een nieuwe 1 PokéCoin-bundel voor je beschikbaar die 100 Poké Balls bevat.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch