Menu Premium

Pokémon GO komt naar de Apple Watch

Suzanne de Jong 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor iedereen die in het bezit is van een Apple Watch! Op dit multimedia horloge wordt het straks ook mogelijk om Pokémon GO te spelen. Zojuist werd tijdens de Apple persconferentie in San Fransico John Hanke, de CEO van Niantic, op het podium getoverd waar hij de volgende aankondiging deed: Pokémon GO komt naar de Apple Watch!

Er werd ook verteld dat Pokémon GO maar liefst 500 miljoen keer gedownload is. Met een live demo op het podium werd getoond hoe de app eruit zal komen te zien. Zo zie je in één oogopslag hoe ver je nog moet lopen op die felbegeerde eieren uit te laten komen. Krijg je meldingen zodra je langs een Pokéstop komt, zodat je als een malle kunt gaan draaien en krijg je zelfs een melding wanneer er een Pokémon verschijnt. Wil je die epische Pokémon vangen? Dan moet je wel je iPhone uit je broekzak vissen om Pokéballs naar zijn hoofd te smijten.

Er werd op de Apple persconferentie over nog een voor Pokémon-spelers interessant accessoire gesproken, namelijk de Pokémon GO Plus! Deze is dichterbij dan we denken, want hij moet namelijk aan het einde van deze maand nog in de winkels liggen. Gezien de persconferentie plaatsvindt in de Verenigde Staten, is het nog even afwachten of dit ook voor Nederland geldt.

Pokémon GO voor de Apple Watch wordt nog beschikbaar voordat we met z’n allen gezellig om de kerstboom zitten. Heb jij al een Apple Watch waarmee jij nog meer kilometers wil gaan maken en overweeg jij het om een Pokémon GO Plus aan te schaffen? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch