Menu Premium

‘Pokémon Co werkt mogelijk aan nieuwe card-game app’

Rens van Nerum 15/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd om even een gerucht de wereld in te werken vanuit Pokémon land! Pokémon Co. zou mogelijk aan een nieuwe card-game werken voor Smartphone en tablet! Als dat geen sappige roddel is, weten wij het ook niet meer.

Naast het nieuws dat Nintendo heeft uitgebracht over een Zelda-game voor je mobiel, wat uiteraard al iedereen op het puntje van zijn of haar stoel heeft gezet, komt er nu een gerucht naar voren over een nieuwe Pokémon card-game voor je smartphone of tablet. Momenteel zijn de card-games voor je smartphone en tablet lekker in aantocht. Zo doen Hearthstone en Yu-Gi-Oh het hartstikke goed en worden overal zéér veel gespeeld. Dus waarom zou een Pokémon card-game dan niet plausibel zijn? Sterker nog Pokémon is nog altijd een van de grote marktleiders en het zou zomaar weer een een hit kunnen worden.

Nadat er rechtstreeks aan een woordvoerder van Pokémon Co. gevraagd werd over de kwestie werd daar nog geen antwoord op gegeven dus blijft het voor nu niets meer dan een gerucht. Is een Pokémon card-game voor je smartphone of tablet een game waar jij op hebt gewacht? Of is een zoveelste Pokémon-game voor jou juist een doorn in het oog? Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch