Menu Premium

Pokémon Black en White 2 voor de Nintendo DS?

Gamekings Redactie 27/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon Black en White krijgen een tweede deel en heel verrassend heten de games dan ook Black 2 en White 2.

Gotta catch ’em all! Een nieuwe Pokémon game krijgt nog altijd veel aandacht in zowel Japan als de rest van de wereld. Topman Junichi Masuda van GameFreak, de ontwikkelaar van Pokémon, maakte op de Japanse TV show Pokémon Sunday de spellen Black 2 en White 2 bekend. De nieuwe Poké-games moeten in juni al in Japan te verkrijgen zijn en later in het jaar ook in Europa.

Op de voorkant van de gamehoesjes komen twee figuren te staan die verdacht veel op Zekrom en Reshiram lijken. Het gaat echter om twee nieuwe vormen van de eveneens legendarische Pokémon Kyurem. Masuda liet via Twitter weten dat het gaat om respectievelijk Black Kyurem en White Kyurem. Deze twee nieuwe vormen zijn ook al te vinden in de online Pokédex.

Opvallend is dat beide games verschijnen voor de Nintendo DS en niet voor Nintendo’s huidige handheld de 3DS. Toch kunnen zowel Pokémon Black 2 als Pokémon White 2 gespeeld worden op de Nintendo 3DS, waardoor er exclusieve extra’s vrijkomen. Is het eigenlijk wel een verstandige zet om de nieuwe Pokémon game op een verouderde handheld uit te brengen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch