Menu Premium
Loading...

Pleurisweer in de DLC Tom Clancy’s The Division: Survival

Rik Koning 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Division is ondertussen alweer twee maanden uit en veel spelers snakken naar meer content. Pas werd nog bekend dat The Division maar liefst 93% van de PC-spelers na de launch veloren heeft. Daar wil Ubisoft natuurlijk iets aan doen en dat moet gaan gebeuren met behulp van extreem pleurisweer in de DLC Tom Clancy’s The Division: Surival.

Survival wordt de tweede DLC en volgt Underground, waarvan eerder vandaag al beelden te zien waren op onze site. In de trailer zien we hoe de extreme kou na het uitbreken van de pandemie verder geëscaleerd is en de chaos in New York een totaal nieuw niveau bereikt. De stad raakt langzaam zonder eten, zonder water en de temperatuur blijft maar zakken. Wat volgt is een compleet ieder voor zich-scenario.

Naast het tonen van de trailer maakte men bekend dat de derde DLC de naam Last Stand gaat dragen. Ook werd bekend dat om het 30-jarige bestaan van Ubisoft te vieren, leden van Ubisoft Club in The Division gebruik kunnen gaan maken van drie speciale outfits uit Ghost Recon, Splinter Cell en Rainbow Six.

Wanneer The Division: Survival uitkomt is vooralsnog niet bekend, maar vanaf 28 juni is Underground speelbaar op de Xbox One en de PC en op 2 augustus komt ie naar de PlayStation 4. Is deze extra content genoeg om jou weer geïnteresseerd te krijgen in The Division, of is daar meer voor nodig dan alleen wat extra content? #verteldieshit en drop je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch