Menu Premium
Loading...

Stealth game Aragami verschijnt begin oktober voor de PS4

Yannick van Doorn 14/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kruip en sluip in stijl door de schaduwen en word de beste assassin. Volgens David León, studio director van Lince Works, ontbreekt het ons in de gamewereld aan onvergeeflijke sluipgames. Het is volgens hem tijd om daar verandering in te brengen en wel met zijn stealth game Aragami, die volgende maand verschijnt voor de PlayStation 4.

In bovenstaande trailer en een blogpost op de website van PlayStation komen we meer te weten over Aragami. De game is een third person “stealth ’em up” waarin jij de krachten bezit om de schaduwen te beheersen. Je bent een ondode assassin die tot leven gewekt is door een prinses, die de sleutel is tot jouw heden en verleden. Door jouw krachten en de schaduwen op verschillende manieren te gebruiken kun je ongezien de wereld doorkruisen. Zo kan je teleporteren van schaduw naar schaduw, schaduwpaden creëren zodat je moeilijker te zien bent voor vijanden, schaduwwapens en afleidingsmanoeuvres gebruiken of zelfs beesten vanuit de schaduw oproepen die jouw vijanden wurgen of onthoofden. Veel variatie dus om je weg door de wereld van Aragami te voltooien.

Lince Works geeft je hiernaast de mogelijkheid om de wereld van Aragami te spelen op jouw manier. Voor de doorgewinterde sluipmoordenaars is er de Ghosts-mode, waarin je probeert geen enkel spoor achter te laten. Voor de gamers met een liefde voor veel moorden is er de Demons-mode. Hierin draait het vooral om iedere vijand in de omgeving naar het hiernamaals te dirigeren. Wat voorop staat is dat de keuze voor de speelstijl geen invloed heeft op hoe je beloond wordt.

Aragami verschijnt op 4 oktober op de PlayStation 4. De game is digitaal en als hardcopy te verkrijgen en zal een speelduur van 8 tot 10 uur bevatten, tenzij je voor alle collectibles terug wilt gaan. Ook zal je de game in een online co-op-modus kunnen spelen met een vriend. Ben jij van plan om de schaduwen in te duiken en een pad van dood en verderf aan te richten in Aragami?

Bron: PlayStation Blog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch