Menu Premium
Loading...

Sony komt met een nieuwe gameplay trailer van The Last Guardian

Ridho Hidayat 11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De releasedatum van The Last Guardian nadert! Een tijdje geleden kon je al lezen dat The Last Guardian gold is gegaan en vanaf 7 december kun je eindelijk met de game aan de slag. Om je vast warm te maken, komt Sony nu met een nieuwe gameplay trailer van The Last Guardian!

In de korte maar actievolle trailer vangen we een glimp op van de avonturen die je als de jongen gaat beleven. Je krijgt te maken met verschillende gevaren op je pad, die je samen met het intrigerende beest Trico zult moeten doorstaan. Trommelende mensen met fakkels, groepen soldaten en instortende bouwwerken, zoals je kunt zien, wordt het geen simpele wandeling door het park. Uiteindelijk zul je een band moeten scheppen met het onstuimige beest om dit alles heelhuids te doorstaan. Dit zal letterlijk met vallen en opstaan gaan, maar hopelijk hou je er dan wel een zeer bijzondere vriend aan over.

The Last Guardian verschijnt op 7 december op de PlayStation 4. Ook zal er PlayStation 4 Pro-ondersteuning zijn, waarmee de game wordt geüpscaled naar een 4K-resolutie en een ietwat betere performance krijgt. Ben jij na al die jaren nog steeds hyped voor deze game? Wat vind je van de nieuwe gameplaybeelden? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch