Menu Premium

Persona 5 is Amerika’s date voor Valentijnsdag 2017

Joep Omes 07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien wel één van de grootste games die ontwikkelaar Atlus uit zal brengen heeft een releasedatum in de Verenigde Staten. Persona 5 is Amerika’s date voor Valentijnsdag 2017!

In dit zesde deel in de Persona-serie volg je wederom een groep high school-studenten in Tokyo, die gedurende de game hun eigen speciale krachten ontdekken en samen de “Phantom Thieves of Hearts” bende vormen. Ze gebruiken deze krachten, hun Persona’s, om door de bovennatuurlijke wereld van Palace tot de harten van volwassenen te komen en daar kwade bedoelingen en gedachtes uit te stelen. Bovendien gaat de groep gevechten aan met de monsters die ze daar tegenkomen.

Persona 5 is al meermaals uitgesteld. De game zou in 2015 uitkomen, en later werd ons 2016 beloofd. Nu lijkt Atlus alles op orde te hebben, want ze zullen volgende week tijdens de E3 van alles laten zien. Omdat het hun eerste grote Persona-titel is sinds 2008, neemt het bedrijf naar eigen zeggen de tijd om alle details precies goed te krijgen. Een voorbeeld van die toewijding is de collector’s edition, of de “Take Your Heart” Premium Edition, waar een Soundtrack, knuffelbeest, hardcover boek met artwork, SteelBook case voor je game en een schooltas bij zit.

Persona 5 komt dus op Valentijnsdag uit in Amerika voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Wat denk jij dat dit betekent voor de Europese release? Of verhuis je naar Amerika om die shit eindelijk te kunnen spelen? Vertel het ons!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch