Menu Premium

Knal nu ook op de PlayStation verder onder Manhattan in The Division: Underground

Joep Omes 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Slinger je PlayStation 4 maar weer aan, agent: ook jij kunt nu ondergronds knallen! De eerste grote uitbreiding voor de open world shooter kwam al eind juni uit voor Xbox One en PC, maar nu die exclusieve toegang voorbij is mogen Sony liefhebbers ook aan de slag in The Division: Underground.

The Division: Underground breng een nieuw gebied, beneden de straten van New York. Een steeds willekeurig gegeneerd stelsel van tunnels, metrolijnen en riolen biedt nieuwe uitdagingen voor spelers en daarmee ook nieuwe, betere loot. Zo zijn er nieuwe uitrustingssets voor verschillende rollen. Er is een set die je team boost en een set die je mobieler maakt en meer crowd control geeft, maar ook een set die je vijanden in vuur en vlam zet  en een set die je vanaf lange afstand het strijdveld laat domineren. Bovendien is er de nieuwe Incursion, Dragon’s Nest, waarbij ook al die sappige nieuwe loot te verdienen is.

Keer jij nu weer terug naar New York? Laat het weten! Of heb je The Division: Underground al gespeeld? Laat weten wat je vond, in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch